Pop-up kassen.

Wil je gezelligheid kweken of plant je je nieuwe product de wereld in?

Waarom een POP-UP KAS huren?

Geboren en getogen in ‘glazen stad’ Westland kunnen we niet om dit prachtige concept van kasverhuur heen. We bouwen onze pop-up kassen op als een bouwpakket, op elk willekeurige locatie, waarna je alle vrijheid hebt om deze in te richten voor een paar dagen, maar ook voor de langere termijn. Door de ‘glazen’ ramen is het lichtinval grandioos, sta je toch overdekt, maar ook bijna buiten. De pop-up kassen zijn uitermate geschikt voor onder andere promotieruimte, feestruimte, beursstand, feestruimte of andere bijzondere gelegenheden.

Aan de veiligheid onder glas is nagedacht; de kasruiten zijn van kunststof! Ongeacht de locatie wordt de kas ter plaatse voor je opgebouwd en na afloop weer gedemonteerd.

Afmetingen

Uit onze collectie Pop-up kassen kun je de volgende maatvoeringen huren: 

Afmetingen pop-up kas Buitelaar Verhuurt

Uit onze collectie Pop-up kassen kun je de volgende maatvoeringen huren: 

Kassen en maatwerk - buitelaar verhuurt

De diepte is standaard 6 meter. Onze verhuurkassen hebben een goothoogte van 2.91m inclusief vloer. De hoogte tot de nok is 3.86m. Elk formaat wordt opgebouwd op een bijpassende vloer uit houten steenschotten. Hierop staat de pop-up kas stevig en gelijkmatig. Toegang tot de kas is mogelijk via een schuifdeur, met een doorgang van 0.90m x 2.20m. Wil je ergens anders een opening, of juist een hele gevel open laten? Door ons systeem is er veel mogelijk, let us know!

Het grootste aantal van onze pop-up kassen beschikt over een aluminium-kleurig frame. 
Ook hebben we de pop-up kas met een zwart frame in de maten:

  • 6 x 6 meter óf 3 x 6 meter
 
* Let op: ‘óf’ betekent hierin dat ze niet tegelijk kunnen worden verhuurd. We gebruiken hiervoor namelijk dezelfde materialen.

Wat kun je met een pop up kas?

Kas huren voor evenementen / festivals – Buitelaar verhuurt

De verschillende maten pop-up kassen geven ieder evenement de mogelijkheid deze te organiseren in of bij een kas. Door ons gemakkelijke systeem is de kas qua opening en gevel geheel naar eigen wens in te richten en wordt het voor ieder evenement mogelijk de perfecte ruimte te creëren. 

Kas huren voor een bruiloft – Buitelaar verhuurt

Trouwen op je eigen terrein of midden in een weiland? Niks is te gek! Ga je binnenkort trouwen maar heb je nog geen goede locatie/inspiratie? De pop-up kas biedt de mogelijkheid om te trouwen in een glazen, lichte ruimte. De ceremonie, het diner of zelfs het feest, alles is mogelijk in de kas. 

Kas huren voor een podcast – Buitelaar verhuurt

Begonnen met het maken van een podcast maar nog geen goede ruimte kunnen vinden? Heb je dan al aan de pop-up kas gedacht? Zet hem bijvoorbeeld in je achtertuin of in een weiland, richt hem naar eigen smaak in en nodig je gasten uit. Voor je het weet zit je in je eigen podcaststudio!

Kas huren als een bar – Buitelaar verhuurt

Ook voor het opzetten van een bar is de pop-up kas een handige optie. Gevel eruit voor een makkelijke binnenloop of de opening op een andere plek, alles is mogelijk voor het creëren van de perfecte bar. 

Kas huren als beursstand – Buitelaar verhuurt

Heb je binnenkort een plek op een beurs maar nog geen invulling van hoe jouw beursstand eruit gaat zien? Als je op zoek bent naar wat anders origineels is de pop-up kas echt iets voor jouw. 

Kas huren voor merkactivatie – Buitelaar verhuurt

Je merk of product op een unieke manier aan je doelgroep laten zien? Met onze kennis en ervaring aan dit type van marketing hebben wij veel ervaring als het gaat om het personaliseren/branden van een kas en het aankleden hiervan. Graag denken wij mee wat mogelijk is en kunnen we met onze relaties alles binnen één partij mogelijk maken en ontzorgen.  

Kas huren voor horeca – Buitelaar verhuurt

Op zoek naar extra ruimte voor jouw horecazaak? De pop-up kas geeft je de gelegenheid om extra ruimte te creëren voor jouw zaak en daarmee de mogelijkheid voor het ontvangen van extra gasten. Hoe te gek zou het zijn om jouw gasten in een kas te ontvangen? Plaats een barretje en wat tafels, hang wat lampjes en plantjes op, maak het af met een leuke decoratie en ontvang je gasten in deze te gekke pop-up kas. 

Kas huren voor een expositie – Buitelaar verhuurt

Je eigen werk presenteren door middel van een expositie? Hoe leuk zou het zijn om dit te kunnen doen via een pop-up kas?Door de glazen wanden aan iedere zijde, wordt al jouw werk voor iedereen gemakkelijk zichtbaar. 

Ik ben eruit en wil meer info!

Vul het onderstaande formulier in om meer info te krijgen of een offerte aan te vragen. Zat er bij ons portfolio niks bij wat je precies zocht, durf te vragen!  Ons doel is om onder aan de streep een mooi plaatje neer te zetten, uiteraard gebaseerd op onze kas 🙂