Pop-up kassen.

Wil je gezelligheid kweken of plant je je nieuwe product de wereld in?

Waarom een POP-UP KAS huren?

Geboren en getogen in ‘glazen stad’ Westland kunnen we niet om dit prachtige concept van kasverhuur heen. We bouwen onze pop-up kassen op als een bouwpakket, op elk willekeurige locatie, waarna je alle vrijheid hebt om deze in te richten voor een paar dagen, maar ook voor de langere termijn. Door de ‘glazen’ ramen is het lichtinval grandioos, sta je toch overdekt, maar ook bijna buiten. De pop-up kassen zijn uitermate geschikte voor onder andere promotieruimte, feestruimte, beursstand, feestruimte of andere bijzondere gelegenheden.

Aan de veiligheid onder glas is nagedacht; de kasruiten zijn van kunststof! Ongeacht de locatie wordt de kas ter plaatse voor je opgebouwd en na afloop weer gedemonteerd.

Afmetingen

Uit onze collectie Pop-up kassen kun je de volgende maatvoeringen huren: 

Kassen en maatwerk - buitelaar verhuurt

Uit onze collectie Pop-up kassen kun je de volgende maatvoeringen huren: 

Kassen en maatwerk - buitelaar verhuurt

De diepte is standaard 6 meter. Onze verhuurkassen hebben een goothoogte van 2.91m inclusief vloer. De hoogte tot de nok is 3.66m. Elk formaat wordt opgebouwd op een bijpassende vloer uit houten steenschotten. Hierop staat de pop-up kas stevig en gelijkmatig. Toegang tot de kas is mogelijk via een schuifdeur, met een doorgang van 0.90m x 2.20m. Wil je ergens anders een opening, of juist een hele gevel open laten? Door ons systeem is er veel mogelijk, let us know!

Ik ben eruit en wil meer info!

Vul het onderstaande formulier in om meer info te krijgen of een offerte aan te vragen. Zat er bij ons portfolio niks bij wat je precies zocht, durf te vragen!  Ons doel is om onder aan de streep een mooi plaatje neer te zetten, uiteraard gebaseerd op onze kas 🙂