Piaggio geel.

Waarom de GELE piaggio huren?

Omdat de gele Piaggio net als zijn broers voor vele oplossingen paraat kan staan. Zo is hij in te zetten als uitgiftepunt, maar ook als ijsbar, coffee barista of gewoon ter decoratie. Daarnaast is het natuurlijk een leuke Eye catcher op ieder evenement. 

AANVULLENDE INFORMATIE :

  • Van dit model is 1 exemplaar aanwezig
  • Afmetingen gele Piaggio: 280 x 148 cm
  • Huurprijs inclusief ijs: €240,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs exclusief ijs: €200,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs per extra dag: €50,-
 
* Huurprijzen zijn exclusief BTW

Als ijsbar

Ook de gele Piaggio is in te zetten als ijsbar. De laadbak heeft handigheid met de houten barbladen. In de laadbak kun je ca. 20 kratten bier koud houden. De afmeting van de Piaggio is circa 3 x 1.50 meter.

  • Kan gevuld worden met 20 kratten bier
  • Voor koeling kunnen er 4 zakken ijs in de laadbak

Als uitgiftepunt

Mocht je de ruimte liever gebruiken als werkblad, foodtruck of verkooppunt kan dat natuurlijk ook. De laadbak kan gemakkelijk worden dichtgemaakt waardoor er een ruim werkblad ontstaat. Hierdoor wordt alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van jouw producten of een buffet van hapjes. Of als je bijvoorbeeld binnenkort gaat trouwen, hoe te gek zou het zijn om deze Piaggio te gebruiken voor het presenteren van jouw bruidstaart?

als coffeebarista

Een coffee barista maar dan net ff anders. Door zijn makkelijk te verplaatsen planken kan er over de gehele laadbak een ondergrond worden gecreëerd voor een unieke barista. 

als decoratie

Door zijn leuke uitstraling is de gele Piaggio ook als decoratie leuk om neer te zetten. Gebruik hem als tafel voor de glazen, cadeautafel of presenteer je bedankjes voor je gasten. 

ONZE ROLLENDE VOERTUIGEN: