Piaggio crème.

Waarom de crème piaggio huren?

Omdat de Piaggio neutraal is, en je hem vanaf nul kunt inrichten en inzetten! Sticker op de zijkant, waarom niet? De laadbak van de Piaggio heeft een handigheid met houten bar planken. Deze kunnen aan weerszijde worden geplaatst om vervolgens een volledig gesloten werkruimte te creëren.

Hierdoor is de Piaggio perfect als uitgifte bar, een Smoothie Bar, Koffiebar of simpelweg prominent reclamevoorwerp!

AANVULLENDE INFORMATIE :

  • Van dit model is 1 exemplaar aanwezig.
  • Afmetingen crème Piaggio: 255 X 150 cm
  • Huurprijs inclusief ijs: €240,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs exclusief ijs: €200,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)

als uitgiftepunt

Verkoop van je eigen producten, het klaarzetten van een lekker biertje of het opdienen van een hapje? Deze Piaggio biedt de ideale oplossing voor het presenteren van jouw concept. Hij is geheel in te richten naar eigen wens. 

als coffeebarista

Jouw gasten voorzien van een lekker bakkie? Ook dat kan met deze Piaggio. Door de handige houten bar planken kan de bak volledig worden gesloten voor het creëeren van een handige, ruime werkbank. 

als decoratie

Door de neutrale uitstraling van deze Piaggio is alles qua decoratie mogelijk en kun je hem naar eigen wens inrichten. Plak bijvoorbeeld je eigen sticker er op en zet hem neer als reclamestuk. Of presenteer iets wat je de mensen wil laten zien door hem in te richten naar jouw wensen en ideeën. 

ONZE ANDERE ROLLENDE VOERTUIGEN: