VW T1 Barndoor.

Waarom de VW T1 barndoor huren?

Deze uitvoering van de VW T1 Barndoor is net even wat anders dan zijn broer. Dit model beschikt namelijk niet over een laadbak maar is een echte bus. Zo kan de Volkswagen worden gebruikt voor verschillende activiteiten. 

AANVULLENDE INFORMATIE :

  • Van dit model is 1 exemplaar aanwezig
  • Ladders en rekjes aan de buitenkant van de Volkswagen kunnen worden verwijderd
  • De Volkswagen is ook te huren met chauffeur
  • Afmetingen T1 barrel: 375 x 160 cm
  • Huurprijs: €300,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs per extra dag: €75,-
 
* Huurprijzen zijn exclusief BTW

Als Uitgiftepunt

De VW T1 Barndoor gebruiken als uitgiftepunt? Ook dat is mogelijk. Sla je spullen op de in bus, zet er een tafel voor en je kunt aan de slag. Al zet je hem voor je eigen bedrijf, op het strand of op een festival, het kan allemaal!

Als marketingstuk

Ook voor marketing is deze VW Barndoor uitermate geschikt. Door zijn mooie opvallende lichtblauwe kleur in combinatie met jouw reclame, kunnen de mensen er niet meer omheen, toch?

ALS ROADSHOW ACTIVATIE

Ook merkactivatie voor langere periode is mogelijk met de VW T1 Barndoor. Voorzie de Volkswagen van reclame door middel van bijvoorbeeld stickers en rij er mee rond door heel Nederland. 

Als photobooth

Wat is er nou leuker dan een Photo Booth in deze te gekke Volkswagen? Zet er een leuk bankje in en voeg wat decoratie aan de binnenzijde toe en je zult gegarandeerd leuke foto’s krijgen van jouw feest(avond)!

ONZE andere ROLLENDE VOERTUIGEN: