VW T1 Barrel.

Waarom de VW T1 barrel huren?

Ooit wel eens een drankje gedronken, hangend aan een oude Volkswagen T1 pick­up? Dan is dit de eerste keer! De barrel wordt naar de locatie gereden, de barren ter plaatse uitgeklapt en het feest kan beginnen! Zelfs het ijs leveren we erbij, zo blijven je drankjes de hele avond ijs en ijskoud. 

Wil je de Volkswagen anders invullen, bijvoorbeeld als uitgiftepunt voor lekker hapjes? Of gebruik je de bus liever als kado-tafel of decoratiestuk?

AANVULLENDE INFORMATIE :

  • Van dit model is 1 exemplaar aanwezig
  • Afmetingen T1 barrel: 375 x 160 cm
  • Huurprijs inclusief ijs: €300,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs exclusief ijs: €250,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
 
* Huurprijzen zijn exclusief BTW

 

Als ijsbar

Ooit wel eens een drankje gedronken, hangend aan een oude Volkswagen T1  pick­up? Dit is je kans! De barrel wordt naar de locatie gereden, de barren ter plaatse uitgeklapt en het feest kan beginnen! Met z’n allen rondom de Volkswagen waar tot wel 25 kratten in kunnen, is het altijd gegarandeerd feest.

  • Kan gevuld worden met 25 kratten bier
  • Wordt geleverd met voldoende ijs als hij volledig wordt gebruikt.

Als uitgiftepunt

Ook voor het opdienen van hapjes is de T1 Barrel uitermate geschikt. Aan 1 zijde van de laadbak kan namelijk een RVS plaat worden gemonteerd waardoor de functie voor bijvoorbeeld een buffettafel kan worden gecreëerd. 

Als coffeebarista

Tover de Volkswagen om tot een echte Coffee Barista. Ook dat is mogelijk. Het uitserveren van een kop koffie wordt door deze te gekke pick-up nog leuker! 

Decoratie

Naast alle functionele opties heeft de bus natuurlijk ook nog zijn looks die het maken voor een te gekke uitstraling. Dus waarom zou je hem niet gebruiken als decoratiestuk? Zet hem neer als Eye catcher of geef hem een kleine functie als cadeautafel. 

ONZE andere ROLLENDE VOERTUIGEN: