Verrijdbare tribunes.

Trek je veel publiek, maar heb je te weinig stoelen?

Waarom een verrijdbare tribune huren?

Omdat deze zo ontzettend handig is door zijn design! Je kunt deze tribune’s op wielen gemakkelijk naar een aangewezen plek manoeuvreren en vervolgens met een enkele handeling uitklappen.  

Kijk je met vrienden naar een spannende wedstrijd? Wil je geen gedoe met klapstoeltjes en tafeltjes? Promoot je je product op een bijzondere locatie? Wil je je toehoorders een aangename zitplaats bieden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

De 16 persoons tribune

De 16 persoons tribune is klein en wendbaar voor klein publiek, gelukkig hebben we hier 4 stuks van op voorraad en kan je maar liefst 64 mensen plaats bieden in een handomdraai . 

  • Ingeklapt 2,22 m lang, 2,00 m hoog en 0,92 m diep
  • Uitgeklapt 2,22 m lang, 2,00 m hoog en 2,34 m diep
  • Ruimte voor 16 volwassen opgedeeld in 4 gelijke rijen
  • Comfortabele zitting met ieder een eigen voetsteun
  • Mogelijkheid tot branding aan het frame
  • Neutrale kleur een looks
  • Binnen één enkele handeling in en uit te klappen
  • Huurprijs per tribune €150,- eerste gebruiksdag
  • Huurprijs per tribune €30,- per extra dag 
 
* Huurprijzen zijn exclusief BTW

WAT KUN JE MET EEN VERRIJDBARE TRIBUNE?

Verrijdbare tribune huren voor vergadering – Buitelaar Verhuurt

Grote vergadering en daarom veel plekken nodig? De verrijdbare tribunes bieden de oplossing. Op een gemakkelijke manier wordt er een grote capaciteit gecreëerd. 

Verrijdbare tribune huren voor een wedstrijd – Buitelaar Verhuurt

Er is geen wedstrijd waar de welbekende tribunes ontbreken: de manier om mensen te verwelkomen om te komen supporten bij de wedstrijden op uw vereniging. De verrijdbare tribunes zorgen ervoor dat ze makkelijk bij u op locatie komen en zorgen samen voor een grote hoeveelheid zitplekken. 

Verrijdbare tribune huren voor een congres – Buitelaar Verhuurt

Op iedere locatie gemakkelijk zitplaatsen regelen voor alle mensen tijdens een congres? Ook daarvoor kan de verrijdbare tribune worden ingezet. Binnen of buiten, het kan allemaal, want door zijn smalle postuur past hij bijna overal doorheen. 

Ik ben eruit en wil meer info!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om deze tribune te huren? Neem dan contact met ons op. We hebben van deze tribune 4 stuks beschikbaar!