6x6 meter.

Waarom de Pop-up kas van 6x6 meter huren?

Omdat het een mooie vierkante afmeting is waar je veel kanten mee op kunt. Wil je een auto tentoonstellen, een meeting geven of toch gewoon een Pop-up restaurantje beginnen? De 6x6m kas is een mooi begin! Mede door het slimme systeem is het mogelijk om verschillende ingangen te creëren op verschillen plaatsen.

Is een schuifdeur van 0.90 x 2.20 m nog niet voldoende, een hele wand of gevelonderdeel verwijderen valt ook onder de mogelijkheden. Hieronder staan enkele door ons geplaatste kassen met de afmeting 6×6 meter, staat hier een leuke opstelling voor je tussen? Samen komen we graag tot iets leuks!

wat kun je met een pop up kas?

Kas huren voor evenementen / festivals – Buitelaar verhuurt

De verschillende maten pop-up kassen geven ieder evenement de mogelijkheid deze te organiseren in of bij een kas. Door ons gemakkelijke systeem is de kas qua opening en gevel geheel naar eigen wens in te richten en wordt het voor ieder evenement mogelijk de perfecte ruimte te creëren. 

Kas huren voor een bruiloft – Buitelaar verhuurt

Trouwen op je eigen terrein of midden in een weiland? Niks is te gek! Ga je binnenkort trouwen maar heb je nog geen goede locatie/inspiratie? De pop-up kas biedt de mogelijkheid om te trouwen in een glazen, lichte ruimte. De ceremonie, het diner of zelfs het feest, alles is mogelijk in de kas. 

Kas huren voor een podcast – Buitelaar verhuurt

Begonnen met het maken van een podcast maar nog geen goede ruimte kunnen vinden? Heb je dan al aan de pop-up kas gedacht? Zet hem bijvoorbeeld in je achtertuin of in een weiland, richt hem naar eigen smaak in en nodig je gasten uit. Voor je het weet zit je in je eigen podcaststudio!

Kas huren als een bar – Buitelaar verhuurt

Ook voor het opzetten van een bar is de pop-up kas een handige optie. Gevel eruit voor een makkelijke binnenloop of de opening op een andere plek, alles is mogelijk voor het creëren van de perfecte bar. 

Kas huren als beursstand – Buitelaar verhuurt

Heb je binnenkort een plek op een beurs maar nog geen invulling van hoe jouw beursstand eruit gaat zien? Als je op zoek bent naar wat anders origineels is de pop-up kas echt iets voor jouw. 

Kas huren voor merkactivatie – Buitelaar verhuurt

Je merk of product op een unieke manier aan je doelgroep laten zien? Met onze kennis en ervaring aan dit type van marketing hebben wij veel ervaring als het gaat om het personaliseren/branden van een kas en het aankleden hiervan. Graag denken wij mee wat mogelijk is en kunnen we met onze relaties alles binnen één partij mogelijk maken en ontzorgen.  

Kas huren voor horeca – Buitelaar verhuurt

Op zoek naar extra ruimte voor jouw horecazaak? De pop-up kas geeft je de gelegenheid om extra ruimte te creëren voor jouw zaak en daarmee de mogelijkheid voor het ontvangen van extra gasten. Hoe te gek zou het zijn om jouw gasten in een kas te ontvangen? Plaats een barretje en wat tafels, hang wat lampjes en plantjes op, maak het af met een leuke decoratie en ontvang je gasten in deze te gekke pop-up kas. 

Kas huren voor een expositie – Buitelaar verhuurt

Je eigen werk presenteren door middel van een expositie? Hoe leuk zou het zijn om dit te kunnen doen via een pop-up kas?Door de glazen wanden aan iedere zijde, wordt al jouw werk voor iedereen gemakkelijk zichtbaar.