Stretchtenten.

Stretch-
tenten

Hekel aan 4 muren, maar toch een knus dak boven je hoofd?

Waarom een stretchtent huren?

Hollandse luchten zijn onvoorspelbaar. Je organiseert een leuk feest, maar het weer blijft een onzekere factor. Huur deze stretchtent en je bent verzekerd van een droge avond. En schijnt de zon te heftig? Dan staan je gasten heerlijk in de schaduw. Bovendien geeft de stretchtent veel sfeer met haar ecru of zwarte doek en dikke houten palen. Dit maakt je feest, jubileum, bruiloft of ander evenement echt af!

De stretchtent meet circa 9 x 6 meter (lengte x breedte) en de hoogte varieert. Je kan alle zijdes net zo hoog (laten) inspannen als je zelf wilt. Handig als het toch een beetje waait of als de band op een podium toch wat hoger uitsteekt dan verwacht.  Lang leve de stretchtent!

De stretchtent wordt altijd op je feestlocatie bezorgd en opgehaald. Ben je zelf erg handig, dan mag je de tent zelf opzetten. Als je beide handen toch wat links zijn, dan kunnen we de tent ter plaatse voor je opzetten en nadien weer afbreken. Ook plaatsen op een verharde ondergrond is mogelijk, daarvoor gebruiken we onze Cubes.

Ik ben eruit en wil meer info!

Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om de stretchtent te huren? Neem dan contact met ons op.