Stretchtenten.

Hekel aan 4 muren, maar toch een knus dak boven je hoofd?

Waarom een stretchtent huren?

Hollandse luchten zijn onvoorspelbaar. Je organiseert een leuk feest, maar het weer blijft een onzekere factor. Huur deze stretchtent en je bent verzekerd van een droge avond. En schijnt de zon te heftig? Dan staan je gasten heerlijk in de schaduw. Bovendien geeft de stretchtent veel sfeer met haar ecru of zwarte doek en dikke houten palen. Dit maakt je feest, jubileum, bruiloft of ander evenement echt af!

De stretchtent is beschikbaar in twee verschillende maten: 9 x 6 meter en 9 x 12 meter (lengte x breedte). De hoogte varieert. Je kan alle zijdes net zo hoog (laten) inspannen als je zelf wilt. Handig als het toch een beetje waait of als de band op een podium toch wat hoger uitsteekt dan verwacht. Lang leve de stretchtent!

De stretchtent wordt altijd op je feestlocatie bezorgd en opgehaald. Ben je zelf erg handig, dan mag je de tent zelf opzetten. Als je beide handen toch wat links zijn, dan kunnen we de tent ter plaatse voor je opzetten en nadien weer afbreken. Ook plaatsen op een verharde ondergrond is mogelijk, daarvoor gebruiken we onze Cubes.

Stretchtent 9 x 6

De stretchtent is de ideale aanvulling voor jouw evenement. Een dak boven het hoofd maakt het net wat knusser en gezelliger. Daarnaast biedt het zekerheid voor een droge avond en houdt het de felle zon en wind tegen. 

  • Beschikbaar in de kleuren: zwart en ecru
  • Huurprijs: €300,-
  • Op- en afbouw: €250,-
 
De stretchtent kan worden geplaatst op zowel verharde als onverharde ondergrond. Bij het plaatsen op onverharde ondergrond wordt er gebruik gemaakt van haringen. Wanneer de stretchtent wordt geplaatst op een verharde ondergrond, komen er extra kosten bij voor de cubes. Voor de tent van 9 x 6 worden 6 cubes gebruikt, wat resulteert in €150,- extra kosten. 
Partyverhuur Stretchtent en ijsbarren Buitelaar Verhuurt
Stretchtent

stretchtent 9 x 12

Heb je een groter event met meer gasten? Ook daarvoor bieden wij de oplossing. De stretchtent van 9 bij 12 meter biedt ruimte voor een grotere hoeveelheid gasten. 

  • Beschikbaar in de kleur: ecru
  • Huurprijs: €550,-
  • Op- en afbouw: €300,-
 
Ook de grotere uitvoering kan op zowel verharde als onverharde ondergrond worden geplaatst. Omdat hiervoor 8 cubes worden gebruikt, liggen de extra kosten hierbij op de €200,-. 

Hoe veel mensen passen er onder de tent?

Hoe veel mensen er onder de tent passen verschilt natuurlijk per evenement. Wil je iedereen voorzien van een zitplaats, dan reken je ongeveer 1,5 m2 per persoon. Is het een feest en staat iedereen aan statafels, dan ligt het gemiddelde op 1 m2 per persoon. Bij een feest zonder statafels kan er rekening worden gehouden met twee personen per m2.

Ik ben eruit en wil meer info!

Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om de stretchtent te huren? Neem dan contact met ons op.