Stretchtenten.

Hekel aan 4 muren, maar toch een knus dak boven je hoofd?

Waarom een stretchtent huren?

Hollandse luchten zijn onvoorspelbaar. Je organiseert een leuk feest, maar het weer blijft een onzekere factor. Huur deze stretchtent en je bent verzekerd van een droge avond. En schijnt de zon te heftig? Dan staan je gasten heerlijk in de schaduw. Bovendien geeft de stretchtent veel sfeer met haar ecru of zwarte doek en dikke houten palen. Dit maakt je feest, jubileum, bruiloft of ander evenement echt af!

De stretchtent is beschikbaar in vier verschillende maten: 9 x 6 meter, 8 x 10 meter, 10,5 x 10,5 meter en 10 x 12 meter (lengte x breedte). De hoogte varieert. Je kan alle zijdes net zo hoog (laten) inspannen als je zelf wilt. Handig als het toch een beetje waait of als de band op een podium toch wat hoger uitsteekt dan verwacht. Lang leve de stretchtent!

De stretchtent wordt altijd op je feestlocatie bezorgd en opgehaald. Ben je zelf erg handig, dan mag je de tent zelf opzetten. Als je beide handen toch wat links zijn, dan kunnen we de tent ter plaatse voor je opzetten en nadien weer afbreken. Ook plaatsen op een verharde ondergrond is mogelijk, daarvoor gebruiken we onze Cubes.

Stretchtent 9 x 6

De stretchtent is de ideale aanvulling voor jouw evenement. Een dak boven het hoofd maakt het net wat knusser en gezelliger. Daarnaast biedt het zekerheid voor een droge avond en houdt het de felle zon en wind tegen. 

 • Beschikbaar in de kleuren: zwart en ecru
 • Huurprijs: €300,-
 • Op- en afbouw: €250,-

  De stretchtent kan worden geplaatst op zowel verharde als onverharde ondergrond. Bij het plaatsen op onverharde ondergrond wordt er gebruik gemaakt van haringen. Wanneer de stretchtent wordt geplaatst op een verharde ondergrond, komen er extra kosten bij voor de cubes. Voor de tent van 9 x 6 worden 6 cubes gebruikt, wat resulteert in €150,- extra kosten. 

STRETCHTENT 8 X 10

Is de 9×6 net te klein voor jouw event? Dan hebben we voor jou de iets grotere uitvoering van 8 x 10 in ons assortiment.
 
 • Beschikbaar in de kleur: ecru/beige
 • Huurprijs: €450,-
 • Op- en afbouw: €250,

  Ook voor deze maat is het mogelijk de tent op zowel verharde als onverharde grond te plaatsen. Voor dit model worden op verharde grond 8 cubes gebruikt. Dit zal resulteren in extra kosten van €200,-.

STRETCHTENT 10,5 x 10,5

Mocht je er qua maat net tussen in willen zitten, hebben we ook nog de 10,5 bij 10,5 die mogelijk perfect past voor uw event. 
 
 • Beschikbaar in de kleur: ecru/beige
 • Huurprijs: €500,-
 • Op- en afbouw: €300,-

  Net als bij de stretchtent 8 x 10, worden ook voor dit model 8 cubes gebruikt voor het plaatsen op verharde grond. Dit zal resulteren in extra kosten van €200,-.

STRETCHTENT 10 X 12

Heb je een tent nodig voor een groter publiek? De 10 x 12 is de grootste die wij hebben en bied daarmee voor iedere gelegenheid een gezellig dak boven het hoofd. 

 • Beschikbaar in de kleur: ecru/beige
 • Huurprijs: €550,-
 • Op- en afbouw: €350,-

  Net als alle andere uitvoeringen, is het ook voor de 10 x 12 mogelijk de tent te plaatsen op de verharde grond door middel van 8 cubes. De kosten die hiervoor in rekening zullen worden gebracht bedragen €200,-

Hoe veel mensen passen er onder de tent?

Hoe veel mensen er onder de tent passen verschilt natuurlijk per evenement. Wil je iedereen voorzien van een zitplaats, dan reken je ongeveer 1,5 m2 per persoon. Is het een feest en staat iedereen aan statafels, dan ligt het gemiddelde op 1 m2 per persoon. Bij een feest zonder statafels kan er rekening worden gehouden met twee personen per m2.

Ik ben eruit en wil meer info!

Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om de stretchtent te huren? Neem dan contact met ons op.