Pentahouse.

Waar wil jij hem voor gebruiken?

Waarom een Pentahouse huren?

De Pentahouse is erg veelzijdig. Zo is hij is te gebruiken op beurzen en events, maar kan hij ook worden ingezet in de horeca, als slaapplaats op de camping of als tentoonstelling van jouw merk of product.

Wij, als Buitelaar Verhuurt, verhuren de Pentahouses zelf niet, maar bieden de service voor de op- en afbouw van https://www.pentahouse.eu. Voor de prijzen van de pentahouse wordt verwezen naar deze website. Wel kunt u via het contactformulier onderaan de pagina een reservering maken.

PENTAHOUSE one

Pentahouse one is de basis. Van pop-store of productpromotie tot aan private dining en groentekas bij je restaurant. Zolang je fantasie het toelaat is alles mogelijk. Natuurlijk denken wij graag met je mee!
 
  • Vrijheid in keuze voor wanden, gevel en dak

PENTAHOUSE double

De Pentahouse is ook te gebruiken in de double versie. Hierbij worden er twee Pentahouses aan elkaar gekoppeld waardoor er een ruimere (uitgifte)bar kan worden gecreëerd. 

PENTAHOUSE Event

Op zoek naar een unieke bar? De Pentahouse Event is door zijn overkapte uitgiftebalie erg geschikt als verkooppunt op jouw festival of event. 

  • Opklapbare zijwand  
  • Wanden, gevels en dak naar wens uit te voeren
 
 
Pentahouse events

PENTAHOUSE glamping

Zelfs slapen in een Pentahouse is mogelijk met de Pentahouse Glamping. De standaard Glamping biedt twee slaapplaatsen.

  • Afmeting: 2 x 4 meter
  • Te verlengen met aanbouwdelen
  • Bij grote aantallen is de Glamping geheel naar wens te ontwerpen
Pentahouse Glamping Huren Buitelaar

mobiele pentahouse

De Pentahouse double is ook te huren in een mobiele versie, dit houdt in dat deze wordt geplaatst op een hanger. Door middel van deze mobiele functie, is de Pentahouse te gebruiken voor bijvoorbeeld een roadshow. De mobiele versie kan worden rondgereden op eigen initiatief, maar is ook mogelijk met chauffeur. 
 
  • Afmetingen 4 x 2 meter
  • Vrijheid in keuze voor wanden, gevel en dak

Ik ben eruit en wil meer info!

Benieuwd naar de mogelijkheden om één van deze leuke Pentahouse te huren? Neem dan contact met ons op.