Pop-up kas zwart.

Waarom de Pop-up kas van in het zwart huren?

Omdat je met de pop-up kas zwart net wat chiquer je product kan laten zien… Door het zwarte framework komt jouw unieke inzet nog beter tot zijn recht. Zo zie je al snel wat een kleurtje wel niet kan doen!

De pop-up kas zwart is beschikbaar in de maten 3×6 of 6×6, met iedere denkbare configuratie. De pop-up kas is dus ideaal voor een beursstand. 

Ben je benieuwd naar meer informatie over de zwarte pop-up kas? Neem dan contact met ons op via onderstaande link en wij helpen u verder!

wat kun je met een pop up kas?

Kas huren voor evenementen / festivals – Buitelaar verhuurt

De verschillende maten pop-up kassen geven ieder evenement de mogelijkheid deze te organiseren in of bij een kas. Door ons gemakkelijke systeem is de kas qua opening en gevel geheel naar eigen wens in te richten en wordt het voor ieder evenement mogelijk de perfecte ruimte te creëren. 

Kas huren voor een bruiloft – Buitelaar verhuurt

Trouwen op je eigen terrein of midden in een weiland? Niks is te gek! Ga je binnenkort trouwen maar heb je nog geen goede locatie/inspiratie? De pop-up kas biedt de mogelijkheid om te trouwen in een glazen, lichte ruimte. De ceremonie, het diner of zelfs het feest, alles is mogelijk in de kas. 

Kas huren voor een podcast – Buitelaar verhuurt

Begonnen met het maken van een podcast maar nog geen goede ruimte kunnen vinden? Heb je dan al aan de pop-up kas gedacht? Zet hem bijvoorbeeld in je achtertuin of in een weiland, richt hem naar eigen smaak in en nodig je gasten uit. Voor je het weet zit je in je eigen podcaststudio!

Kas huren als een bar – Buitelaar verhuurt

Ook voor het opzetten van een bar is de pop-up kas een handige optie. Gevel eruit voor een makkelijke binnenloop of de opening op een andere plek, alles is mogelijk voor het creëren van de perfecte bar. 

Kas huren als beursstand – Buitelaar verhuurt

Heb je binnenkort een plek op een beurs maar nog geen invulling van hoe jouw beursstand eruit gaat zien? Als je op zoek bent naar wat anders origineels is de pop-up kas echt iets voor jouw. 

Kas huren voor merkactivatie – Buitelaar verhuurt

Je merk of product op een unieke manier aan je doelgroep laten zien? Met onze kennis en ervaring aan dit type van marketing hebben wij veel ervaring als het gaat om het personaliseren/branden van een kas en het aankleden hiervan. Graag denken wij mee wat mogelijk is en kunnen we met onze relaties alles binnen één partij mogelijk maken en ontzorgen.  

Kas huren voor horeca – Buitelaar verhuurt

Op zoek naar extra ruimte voor jouw horecazaak? De pop-up kas geeft je de gelegenheid om extra ruimte te creëren voor jouw zaak en daarmee de mogelijkheid voor het ontvangen van extra gasten. Hoe te gek zou het zijn om jouw gasten in een kas te ontvangen? Plaats een barretje en wat tafels, hang wat lampjes en plantjes op, maak het af met een leuke decoratie en ontvang je gasten in deze te gekke pop-up kas. 

Kas huren voor een expositie – Buitelaar verhuurt

Je eigen werk presenteren door middel van een expositie? Hoe leuk zou het zijn om dit te kunnen doen via een pop-up kas?Door de glazen wanden aan iedere zijde, wordt al jouw werk voor iedereen gemakkelijk zichtbaar.