Over ons.

leuke spullen? daar hoort ook een leuk team bij! we staan graag dag en nacht voor je klaar.

Buitelaar Verhuurt, wie zijn dat precies?

Buitelaar Verhuurt is een jong en uniek verhuurbedrijf in zijn soort. Door een gevalletje van een uit de hand gelopen hobby is Buitelaar Verhuurt in 2019 ontstaan vanuit Buitelaar Metaal, een bedrijf waarmee we nog nou in verbinding staan als het om maatwerk gaat.  

Toen Joey in 2019 begon was hij al een aantal jaren bekent met het ”kassie bouwen” en het ”ijsbarren sjouwen” . Het leuke aan ons werk? ” Je komt altijd bij mensen op locatie die op het punt staan een feestje te geven, de combinatie van een lach op de mensen hun gezicht en de meest unieke locatie’s is wat het werk superleuk maakt’‘ Samen met een flexibel team staan we op elk uur van de dag voor de klant klaar. 

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Iedere aanvraag is uniek, en voor alles is een passende oplossing. Slapeloze nachten over verder invulling qua branding, decoratie of andere zaken? Ook over deze dingen denken we graag met u mee en vullen we deze in waar nodig.

Naast de nodige kennis werken we graag met de beste en mooiste spullen waar we trots op zijn, heb jij ons wagenpark al eens voorbij zien komen? 

Gaat er tijdens de huurperiode toch iets niet helemaal naar wens, dat kan natuurlijk gebeuren. We lossen dit natuurlijk op een zo goed mogelijk manier op, we willen natuurlijk in het vervolg nog eens voor jullie uitrukken met een van onze verhuuritems.  

Mobiele kassen verhuur - Buitelaar Verhuurt