Piaggio Lambretta.

Waarom de Piaggio lambretta huren?

De Piaggio Lambretta heeft door zijn kleur en houten panelen rondom de laadbak weer net een andere uitstraling dan zijn mede Piaggio’s. Ook de Lambretta heeft de handigheid met houten bar planken. Deze kunnen aan weerszijde worden geplaatst om vervolgens een volledig gesloten werkruimte te creëren.

Hierdoor is ook deze Piaggio geschikt als ijsbar, uitgifte bar, smoothiebar, koffiebar of simpelweg een prominent decoratiestuk!

AANVULLENDE INFORMATIE :

  • Van dit model is 1 exemplaar aanwezig
  • Afmetingen Lambretta: 270 x 138 cm
  • Huurprijs inclusief ijs: €240,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs exclusief ijs: €200,- (exclusief halen/brengen buiten Westland)
  • Huurprijs per extra dag: €50,-
 
* Huurprijzen zijn exclusief BTW

Als ijsbar

Ook deze Piaggio beschikt over een ruime laadbak. De laadbak heeft ook dezelfde handigheid met de houten barbladen. In de laadbak kun je ca. 20 kratten bier koud houden. De afmeting van de Piaggio is circa 3 x 1.60 meter.

  • Kan gevuld worden met 20 kratten bier
  • Voor koeling kunnen er 4 zakken ijs in de laadbak

Als uitgiftepunt

Mocht je de ruimte liever gebruiken als werkblad, foodtruck of verkooppunt kan dat natuurlijk ook. De laadbak kan gemakkelijk worden dichtgemaakt waardoor er een ruim werkblad ontstaat. Hierdoor wordt alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van jouw producten of een buffet van hapjes. Of als je bijvoorbeeld binnenkort gaat trouwen, hoe te gek zou het zijn om de Lambretta te gebruiken voor het presenteren van jouw bruidstaart?

als coffeebarista

Een coffee barista maar dan net ff anders. Door zijn makkelijk te verplaatsen planken kan er over de gehele laadbak een ondergrond worden gecreëerd voor een unieke barista. 

als decoratie

De Piaggio Lambretta is door zijn unieke uitstraling en zijn handigheid in verschuifbare planken ook super voor het gebruik als cadeautafel of het presenteren van producten. 

ONZE ROLLENDE VOERTUIGEN: